Posted in Elu, Reisimine

Alanya 2015

Käisin oktoobri lõpus nädalasel puhkusel Türgis. Reis tuli suhteliselt ootamatult ja ei viitsinudki väga selle koha koht välja uurida. Lihtsalt läksin ja lootsin puhata, seda ma ka muidugi sain aga hea meelega oleks kauemaks jäänud.

Sain lennata Estonian Airiga, nüüd siis selgub et lausa viimast korda. Nii head sööki lennukis ma veel polegi saanud. Samuti pole ma ka nii madala laega lennukiga lennanud. 🙂

Kohale jõudes oli selline tavaline Eesti suvi, veidi vihma, veidi päikest.
Reisi soetasin Novatoursi kaudu ja selle kogemuse põhjal mis ma seal sain siis enam küll seda ei valiks. Lennujaamas oli küll üks tädike, kes siis suunas inimesed erinevatesse bussidesse aga muud infot polnudki. Anti kätte vaid ekskursioonide leht ja info millal toimub infotund. Keegi meiega kaasa bussis ei sõitnud ja ega ka hotellis vastas ei olnud.

Hotelliks oli Kleopatra Life Hotel & Spa, ametlikult 1 tärni hotell, kuid ma ütleks et tubli kolm tuleks kindlasti ära. Võtsime kõik hinnas, toidu kohapealt saaks küll nuriseda aga tuba ja kõik muu oli super. Nälga ei jää ja kaineks ka kindlasti mitte. 🙂
Selle hotelli puhul mulle meeldis ka see, et see eristus teistest, vähemalt pimedas. Hea oli juba kaugelt näha, et kaua veel kõndima peab.


Iga päev oli korralik koristus, vahetati kõik linad ja rätikud, isegi need mis maas ei olnud. Kõik hinnas paketi sees oli ka üks veepudel iga päev. Paar päeva saime ka nautida ilusaid voodikaunistusi.

20151025_131247

20151027_120727

20151028_132053

Ilma kohta üldse nuriseda ei saa, need kes kuulsid et ma oktoobri lõpp lähen, ütlesid mulle kohe, et ega seal head ilma pole. Kaks esimest päeva olid jah vihmased aga see oli kuidagi värskendav ja mõnus, järgnevad päevad olid väga palavad, kuskil 30 kraadi. Super, sest ega ma rohkem poleks välja kannatanud.

20151025_090824IMG_4773 (2)Hetkel lõpetan, järgmises osas räägin kindlasti sellest, mis minuga teisel päeval juhtus, kahest toidukohast ja lisaks veel delfinaariumist.

2 thoughts on “Alanya 2015

  1. Mõtlen minna samuti sügisel. Aitäh kirja pandu eest! 🙂 Kuidas hotelli valisite ja kas ekskursioonid olid juba Eestist minnes varem valmis võetud? Olen lugenud, et vahel on mõistlikum alles kohapeal need võtta aga samas nõutumate atraktsioonide puhul võib ka siis just ilma jääda. Ise leidsin häid pakkumisi praegu samalt reisikorraldajalt https://www.novatours.ee/puhkusereisid/turgi Kui uuesti läheksid siis kas soovitaksid midagi kindlasti võtta Eestist kaasa, just rohtude või muu tarviliku osas?

    Like

    1. Hotelli valik oli lihtsalt hinna ja mere läheduse järgi. Ma arvan, et ekskursioone on mõttekam kohapealt osta. Nii palju pakkujaid on seal, et saab hinna osas kindlasti kaubelda.
      Mina olen ükskõik mis reisile kaasa võtnud valuvaigistid ja allergiarohtu. Ja noh naisena ka igaks juhuks hügieenisidemed. 😀 Türki võtsin ma vist igaks juhuks veel söetabletid ja Smecta aga neid vaja ei läinud. Aga kindlasti saab neid kõike asju ka kohapeal, kuid mugavam on kui need kohe endal olemas.

      Like

Leave a comment