Posted in Elu, söök

Võileivatort ja söögikraam

Mina kasutasin võileivatordi valmistamisel Tosta röstsaia, pasteeti, suitsukana, Selveri juustu-küüslaugu määret, toorjuustu, hapukoort, sinki, paprikat, hapukurki.

Lõika röstsaial ääred ära.

Tekita esimene kiht saiast ja määri pasteediga, peale puista suitsukana tükid.
20160624_200423Lisa järgmine kiht saia ja määri Selveri määrdega, puitsta veel suitsukana tükke 😀
20160624_200929Nüüd avastasin, et ma polegi enda tehtud määrdest pilti teinud. 😀
Igatahes läks sinna toorjuustu, hapukoort, suitsukana tükid ja paprika tükid.
See oli siis viimaseks kihiks, lisasin veel saiad ja panin ööseks külmkappi raskuse alla.
20160624_201944Hommikul määrisin pealt toorjuustu ja hapukoore seguga. Kaunistasin singi, paprika ja hapukurgiga ja valmis ta oligi.

Pole kuskilt nii head võileivatorti saanud!

Lisan siia veel pildid ostetud söögikraamist ja ahjukanast koos marineeritud seentega.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s